Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Suktandet har inletts

juni 19th, 2007 · No Comments ·

Efter diskreta hintar från jobbet om att fjolårets bonus ska betalas ut (Gert Fylking: Äntligen!) har jag börjat sukta … efter en Playstation 3. Min grandiosa plan bygger på att jag köper en PS3, en bärbar dator, kastar ut min stationära dator och skrivbord och får … ett vardagsrum som inte samtidigt dubblar som kontor. Det vore otroligt skönt. Och rymligt. Systern föreslår att jag ska skaffa en divan. Jag vet inte riktigt …

En PS3a innehåller så mycket onödigt – flådigt med grafik, möjlighet att spela Linux, trådlösa kontrollers, BluRay-uppspelning, HD-upplösning, pianolack som är hopplös att hålla dammfri, bullrig fläkt, GRAN TURISMO 5 – som gör att man bara måste ha en. Fast den är skitdyr. Men det tänker jag unna mig.

För den orolige föräldern kan jag meddela att en stor del av pengarna placeras i aktier. Så var det sagt också.

Tags: pengar · prylar

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment