Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Till havs!

juni 14th, 2010 · 1 Comment ·

Till haaaaaaaaaaavs! Inte riktigt, men det passar så bra med ett rejält utrop på kvällskvisten. Och jag är inte på väg mot badkaret, nej, utan mot Peru! Nu är (nästan) allt färdigpackat och jag kan konstatera att årets packlista är snarlik förrförra årets packlista. Det som skiljer är att jag packat mössa, handskar och något varmare kläder den här gången, annars är allt som vanligt. Ett MacGyver-kit, musikintrotävling, en trave böcker, shorts, solhatten, en löjlig mängd elektronik och batterier, en analog resedagbok och lite tråkiga kläder.

Just det ja, det är några som undrat om uppdateringar längs med resan. Från mitt håll blir det inga uppdateringar därför att jag tänkte köra en helt ned-/avkopplad resa utan internetaccess. Däremot såg jag igår att RB hoppas att några skickar statusuppdateringar till fejan, så det är möjligt att det kommer uppdateringar på RBs sida på fejan. Jag lovar att fota mycket och kanske kommer det en digitaliserad resedagbok efteråt.

I morrn vid lunchtid bär det av, jag kommer tillbaka i mitten av Juli.

Tags: resor

1 response so far ↓

Leave a Comment