Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Resandet har inletts

maj 25th, 2010 · No Comments ·

Det är maj – tiden för vår, ihärdiga förkylningar, oväntade snöfall och fullsmäckade helger. Ni vet vad jag menar.

Senaste helgerna har jag betat av en långweekend i Spanien och en normalweekend i Lund.

I sammanfattning – Spanien: 25 grader, sol, kallt medelhav, 3 euro tolvpacket öl (Norge, släng er i väggen), viss solbränna, grillning, pizza, och kvasiintellektuella diskusioner ingenjörerna emellan.

I sammanfattning – Lund: Lundakarneval, karnevalsområde, klassiskt studenttema, karnevalspapperskorgar (wtf?), grillfest för 19 vuxna och barn, sjukt god GETOSTRÖRA, besök på Nimis – roligt för barn och vuxna barn!

I sammanfattning – två mycket bra helger.

Framöver drar det ihop sig mot semester, idag exakt tre veckor kvar. Jag har hunnit shoppa på mig en del inför, bland annat ett nytt objektiv till kameran. På torsdag blir det vaccinationsdropin och inkassera lite koleravirus och eventuella malariatabletter. Kvarvarande kvällar bokas in i raskt tempo, det är alltså precis som vanligt inför en semester. Full fart framåt!

Tags: Uncategorized

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment