Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Trettioplussare

april 5th, 2010 · No Comments ·

Jorå, nu har man stigit in i den celebra skaran av trettioplussare! Fölsedagen firades något oortodoxt. Låt mig berätta:

Fyra kollegor har trashtalkat varandra fram till en match i beachvolley. Två tränar, två gör det inte. Upplagt för hatmatch alltså. I måndags skulle utmaningen gå av stapeln. Min gode vän och kollega Calle tyckte att det behövdes en hejarklack till matchen, så ett ampert gäng om fyra möttes först upp på bolaget och tog sedan en snabb förburgare på O’Learys på centralen. Sen satte vi oss på pendeln till Södertälje, där beachhallen ligger. När vi passerat Årstabron började det klia i fingrar och strupar, så då korkade vi upp den medtagna skumpan. Calle hade givetvis också fixat partyhatt och proffsiga platsglas. Stylish! Och när första pavan tagit slut kom nästa fram…

Glada i hatten (i dubbel bemärkelse) äntrade vi beachhallen i Södertälje och hejade som tusan i två timmar, helt utan synbara resultat på spelkvaliten :) Kul var det i alla fall! Efter prisutdelning och pompa och ståt rundade vi av alltsammans med att ta pendeln hem igen.

Allt i allt – en mycket trevlig kväll! Tack goa kollegor!

Tags: Uncategorized

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment