Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Dagens outfit

mars 10th, 2010 · No Comments ·

Ny lägenhet, en vecka gammal. Det står fortfarande massor av flyttkartonger framme (typ 20 st), men (typ) 30 st är uppackade. Det går sakta framåt. Två taklampor har jag pallat med att borra och skruva upp, men kabeldragningen kanske inte är den snyggaste…

Köket är underbart! Jag är förstås inte nära att fylla upp köksskåpen, frysen eller kylskåpet, men all denna plats! Och det får plats mer än en person i köket! Stort! Utropstecken! Jag instiftade snabbt en policy att allt som kom från flyttkartongerna och skulle in i köket var tvungen att passera diskmaskinen, så första veckan gick den sannerligen varm. Men så rent allt är… välbehövligt efter 10 år av oinspirerad handdisk.

Och förstås, det viktigaste. Bild på dagens outfit. Och för att hålla det med temat (lägenhet) och min personlighet (datanörd), så kommer här en bild på lägenhetens kombinerade el/tele-skåp. Den initierade bloggläsaren identifierar direkt en netgear-switch för bredbandet som via patchpanelen kommer ut i fyra uttag. Dito IP-telefoni-dosan som via patch-panel och switch dyker upp i fyra andra uttag. Överst till höger; jordfelsbrytaren. Den var avslagen vid inflytt, vilket ställde till det lite.

Tags: hemma

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment