Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Belysningsprojektet

oktober 27th, 2009 · 1 Comment ·

Den skarpögde läsaren av mina facebook- eller twitterstatusar har  säkert sett att jag pysslat en del med belysning på det sistone, så jag tänkte dela med mig av det nuvarande resultatet, som alltså har blivit ett belysningspanorama.

Kommentarer på implementationen:

Alltihop manövreras med fjärrkontroll, annars skulle jag aldrig orka att tända och släcka alla lampor…

Clas Ohlsons blombelysningar är riktigt bra (uplightsen i mina krukväxter).

Clas Ohlsons led-slang (ej tända på bilden) ser ut som lysrör i ljusvärme räknat. Eller frånvaro av ljusvärme. De ligger alltså på de båda översta bokhyllorna bakom böckerna och är tänkta att sprida ljus genom att använda stuckaturen som diffusor. Jag tror planen funkar, måste bara hitta rätt värme på ljuset. Förmodligen skulle nån slags ljulgransslinga funka, eller vad som helst med vanliga glödlampor.

Det blir jäkligt mycket elsladd, förgreningsdosor och fjärrmottagare.

Tags: hack · hemma

1 response so far ↓

Leave a Comment