Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Mediahora

oktober 25th, 2009 · 1 Comment ·

En anekdot från sista pendlingsflyget hem:

Hamnade bredvid två norrpersoner på väg till Stockholm, lätt förfriskade. Först trodde de att jag var dansk när jag svarade med min fulnorska, men det redde vi snart ut… Sen diskuterade vi lite vad jag gjort i Norge och jag berättade om mitt uppdrag på Call Norwegian och Norwegian, att jag lunchat med Bjørn Kjos och så vidare. Då säger killen: ”Kul, då kanske vi får läsa om dig i nästa nummer av den där?” och pekar på Norwegians In-flight Magazine. Jag ler brett och säger: ”Jag är med i det där numret.”. Ett reportage om Call Norwegian finns alltså i den här månadens utgåva av magasinet och där finns en bild på oss alla som jobbat där. Kul!

Tags: jobb · oslo

1 response so far ↓

Leave a Comment