Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Mamma, jag krympte ylletröjan

september 6th, 2009 · 4 Comments ·

Mamma, jag krympte ylletröjan jag fick i julklapp. Förlåt.

Det var min favorittröja att ha på jobbet, perfekt att ha över skjorta och under kavajen. Tunn, smidig. Och tröjan minimerade ytan som behövde strykas på skjortorna.

Men, nu är tröjan lite mindre. Väldigt mycket mindre. Den följde med övrig 40-graders tvätt i går och när maskinen bubblat, rumlat, tumlat färdigt så kom den ut igen, väldigt mycket mindre.

Vikke uppmanade mig att pröva den och skicka en bild, vilket jag gjort. Tröjan slutar käckt nånstans mellan naveln och bröstvårtorna… ärmarna klarade sig bättre, men det ser fortfarande ut som om Dr Alban har på sig en skjorta i storlek 37/38. Eller, som jag kommenterade till Vikke: ”lite som en rumänsk 14-årig gymnastflicka. Eller 19-årig, man ser i alla fall ingen skillnad på dem”. Men väldigt fit, extremt fit faktiskt.

Bilder? Not safe for blogging.

Tags: joråsåatt

4 responses so far ↓

 • Victor // Sep 6, 2009 at 21:57

  Jo, bilder! Jag har ju sett, men … jag vill ändå se mer ;)

 • Alma // Sep 6, 2009 at 23:35

  Ja, inte kan du lägga ut en sådan teaser utan bildbevis! Fast jag anar ju att du drar till dig ett visst oönskat klientel som hoppfullt googlat på +rumänsk+gymnastflicka och åtminstone halvnöjda väljer att dregla över dig istället.

 • Malin // Sep 8, 2009 at 21:07

  Är helt enig, man kan inte skriva sånt utan att lägga ut åtminstone en liiiten bild :-)

 • Jonas // Sep 10, 2009 at 20:53

  @Malin: Om du har ett mobilnummer som slutar på 743 ska du få ett mms med godbiten. Och grattis i efterskott!

  @Övriga: Hoppas ni fått ert lystmäte nu :)

Leave a Comment