Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Snart sommar

juli 15th, 2009 · 2 Comments ·

Det börjar närma sig sommar. Första dagarna blir det slappt i Oslo. Om det blir dåligt väder funderar jag på att gå runt på lite olika biografer och testa utbudet. Gimle Kino ligger precis i närheten och sägs vara charmig. Uppe på Majorstuen ligger Colosseum, den största. Borde också provas.

Filmer? Terminator 3, Brüno och Hangover lockar främst.

Tags: Uncategorized

2 responses so far ↓

  • Alma // Aug 7, 2009 at 21:51

    Blev det någon bio…?

  • Jonas // Aug 8, 2009 at 17:15

    Jajamän! På bio blev det Hangover (behövde klippas ner mer) och Ice Age 3 3D. T4 (obs, pinsamt misstag ovan) plockade jag hem och tittade på hemma, men den kunde jag gott ha sett på bio. Så bra var den.

Leave a Comment