Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Briljant helg

juni 14th, 2009 · No Comments ·

I helgen har jag haft besök av M och C. Det har varit genialt väder, trots att yr.no lovade regn innan. Så mina förslag på varma och regntåliga kläder har jag fått ätit upp hela helgen… men det har varit skönt med shorts, hehe.

Vi har gjort Oslo till fots, precis som vanligt under mina guidade tourer. Ett obligatoriskt besök på Nomaden, Slottet och Karl Johan. Kaffe på Kaffebrenneriet. Operan. Promenad längs Akerelva. Botaniska trädgården. Hemmafest med jättedålig skräckis. Promenad längs hela Bygdøykusten. Båt över till Aker Brygge. God italiensk mat med en liten dessert-extravaganza. Sen lite avslutande slapp i Frognerparken. Pust.

Helgen har gått i fotandets tecken. Jag och M har lekt med våra nya kameror. Jag har svurit över det usla kit-objektivet som medföljde, M har prisat sitt nya fasta objektiv och försökt lära sig ta motljusbilder. C lånade min kompaktkamera och visade sig ta de bästa porträttbilderna och en hel del orginella andra orginella vinklar. Många metafotografier. Jag och M har mycket att lära. Och jag måste köpa nya objektiv. Men det finns för många att välja på. Beslut, beslut.

På hemmafronten rapporterar min hyresgäst att säkerhetsdörren som nu är monterad gör att lägenheten är så tyst, så tyst. Härligt! Och dessutom ska hyresgästen flytta ut till september, efter att ha våndats länge men till slut slagit till på en egen lägenhet. Det verkar som om marknaden i Stockholm är helt crazy för tillfället. Dyrt.

Tags: fest · oslo · prylar

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment