Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Intensiv offensiv

juni 1st, 2009 · 1 Comment ·

För att sammanfatta de senaste veckorna: Intensivt. På veckorna har jag lagt energin på jobbet där vi jobbar hårt för att kunna kunna göra en lansering snart. Det är styr med underleverantörer som inte levererar, helt ny design och samtidigt så har jag börjat driva projektet ”Men vad ska vi göra efter att vi lanserat?”. Det är kul och svettigt och förhoppningsvis kan vi leverera en riktigt bra produkt. Teamet har i varje fall slitit väldigt hårt för att nå fram.

När veckorna tar så mycket energi är det skönt att vila upp sig på helgerna. Men det har jag inte heller gjort. För två veckor sen var det statsbesök och firande av 17e maj, som jag redan skrivit om. Förra helgen var det återigen statsbesök med sedvanlig Oslo-rundtur, en mycket fin skogspromenad uppe i Nordmarka i lysande väder och sen toppade Anders och jag av helgen med en tur till Kon-Tiki-museet. Det är fortfarande mitt favoritmuseum här i Oslo. Under Nordmarkaturen konstaterade jag att de dojor jag dagen innan klassificerat som ”gamla men täta” inte var så täta som jag mindes dem… och när jag tänkte efter lite till så mindes jag att jag redan på Nordmarkaturen i november dissat dojorna. Dags att skaffa nya.

Ihelgen då? Jodå, full fart också nu. Jag hyrde en bil, stressade iväg från jobbet på fredagseftermiddagen och satte kurs mot Tiveden för Rosa buss-återträff. 400 gamla pinkare träffades en hel helg, åt och drack, pysslade och tävlade och blev brun- och rosabrända, allt i ett fantastiskt solsken. Jag hade förberett en intro-tävling på ipoden som vi rev av på lördagskvällen med gamla resegänget och några nytillkomna lyssnare, great success! Resten av kvällen på dansgolvet fick jag i min tur gissa trackslisteintroduktionsår och artister…

Framöver planerar jag kommande besök i Oslo (om två veckor igen) och eget besök i Tranås i juli för den återkommande logdansen. I slutet på juli blir det mer besök här i Oslo och sen bär det (troligen) iväg till fjällen, Hemavan-Ammarnäs. Den resan ska bara spikas och bokas upp, något av ett logistiskt härke. Ska bli kul att försöka få ihop det schemat.

Dessutom efterlyser jag resesällskap! Är det nån som är sugen på en fjordflukttur i slutet på juli? Jag tänker mig tåg från Oslo till Bergen, sen hyrbil och resa längs kusten upp till Trondheim och sen flyg tillbaka till civilserade trakter.

Tags: fest · oslo · resor

1 response so far ↓

  • Malin // Jun 3, 2009 at 16:11

    Ska du på logdans minsann? Har ett inbjudningskort till den som jag erhöll en dimmig SOF-kväll :-)

    En gammal fjordguide skulle kunna tipsa lite om den där fjordturen. Själv har jag för övrigt funderat på att ensamvandra Ammarnäs-Hemavan, men blir lite avskräckt om det är sådär logistiskt härktiskt…

Leave a Comment