Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Roliga prylar

maj 11th, 2009 · No Comments ·

Ha! Nu har jag bokat en kamera, en Canon 500D, av en kurir som kommer att ta med den till Norge i helgen. Det ser jag fram emot! Senaste veckorna har jag haft en uppåtgående fototrend, inspirerad delvis av våren, delvis av en Flickr-grupp som satsar på att göra Maj till en finfin fotomånad. Så passa på att besöka min flickr-sida! I helgen gjorde jag en liten park-exploration-runda och betade av (hihi) Botantiska Trädgården, Stensparken och St Hanshaugenparken.

Annars är jag återigen teknikfrälst- och förundrad. Nu kan jag sitta på dass, ta fram min ipod och byta låt på iTunes på datorn (trådlöst!) som är kopplad till mina högtalare (trådlöst!). Ach. Det är fascinerande.

Tags: foto · prylar

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment