Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Tillbaka i motionsspåret

mars 11th, 2009 · 3 Comments ·

Idag var det en fantastiskt fin dag i Oslo, någon plusgrad, blå himmel och ett härligt solsken. Framåt eftermiddagen blev jag otålig på jobbet, så jag checkade ut efter en normal dag utan övertid och bussade hem. Jag var helt inställd på att ta en löprunda, den första efter vasaloppet.

Off I went, och omedelbart kände jag att det var ett tag sen jag sprang.. jag fick leta reda på en ny löprunda med lagom längd eftersom min utgångspunkt nu flyttat sig lite. Två varv i Frognerparken blev det, och det var inte direkt en yster Jonas på grönbete, snarare en vintertung Jonas i snöslask.

Bättre nästa gång?

Tags: oslo

3 responses so far ↓

  • Malin // Mar 11, 2009 at 23:25

    Hehehe… Träffande beskrivning! Gjorde precis samma erfarenhet för några dagar sedan, fast inte i Oslo förstås. Utan på ett löpband i Philadelphia. Det kan bara bli bättre!

  • Johan // Mar 12, 2009 at 10:13

    Skall också ut på första rundan för säsongen, men vi har ju vår här :).

  • Jonas // Mar 22, 2009 at 22:40

    Andra rundan blev mycket bättre, tillbaka i gammalt gott slag :)

Leave a Comment