Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Uppdragsstart!

februari 22nd, 2009 · 3 Comments ·

I morgon börjar jag på ett nytt uppdrag, äntligen, efter fyra månader i Norge. Jag ska gå in i ett webbprojekt (e-handel) och agera projektledare. Det känns oerhört spännande och skönt att få göra lite riktig nytta, samtidigt som det är nervöst med nya arbetsuppgifter.

Annars har jag under dagen följt stackarna som åkt Öppet Spår i kraftigt snöfall. Snön gjorde allting segt och tungt och omintetgjorde alla rekordförsök. En sms-rapport från en kollega säger ”det värsta jag varit med om”. Min positiva energi för Vasaloppet nästa helg fick sig just en törn… men det kommer säkert gå bra, jag har köpt nya längdåkarstrumpor. Det kommer att gå minst tio minuter fortare i dem. Minst. Promise.

Från den västra rikshalvan kan vi annars rapportera att vi följer kronfallet (det svenska) med intresse. Tack vare att jag får lön i den inte lika ostabila norska kronan kan jag se min lön (med svenska ögon mätt) skjuta i höjden. Tråkigt nog har jag de flesta utgifter i Norge, så det spelar egentligen ingen roll. Men på pappret ser det bra ut, och det är ju ändå det viktigaste!

Tags: jobb · oslo · pengar

3 responses so far ↓

  • Alma // Feb 24, 2009 at 0:03

    Grattis. Till jobbet och till strumporna.

  • Malin // Mar 3, 2009 at 9:19

    Såg dig gå i mål i söndags! Bra kämpat! Din kurva såg ut ungefär som min (även om min var lite mer utdragen), gissar att det var lite energibrist på slutet? Gjorde strumporna sitt jobb?

  • Jonas // Mar 3, 2009 at 22:47

    Åh, klart det var energibrist. Och väldigt stumma lår… jag har inte riktigt förstått konceptet ”stumma lår” förräns nu…

Leave a Comment