Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Skidmaraton

februari 9th, 2009 · No Comments ·

Häpp! Idag när jag googlade lite Vasalopp så hittade jag Skiforeningens sida om Holmenkollens Skidmaraton. Det visar sig att det går ett lopp om 42 km på lördag. Perfekt! Efter en gnuttande våndande över den vansinniga startavgiften slog jag till och anmälde mig. Jag behöver lite extern pushning för att få de längre skidpassen inför vasan och då passar ett fyramilspass alldeles utmärkt. Som vanligt behöver man en schysst deadline för att få saker och ting gjorda…

Skidmaratonet går förvisso inte i Holmenkollen i år (det byggs om inför Skid-VM 2011 och är minst sagt rörigt) utan utanför Hamar, men arrangörerna har fixat bussar då det kommer att gå utmärkt ändå.

Och apropå Holmenkollen så har en av mina bilder därifrån använts (med mitt tillstånd) av Schmap, en online reseguide. Kul!

Tags: oslo

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment