Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Första turen för året

januari 24th, 2009 · No Comments ·

Jag är precis hemkommen från första skidturen för året! Det blev säkert hela 12 km, i snöfall, drösvis med folk, vind, nedförsbacke och dåliga spår i största allmänhet. Fötterna har fått bra träning på att hålla mig på plats i spåren, men det blev inte så mycket konditionsträning av det. Spåren var för dåliga för det.

Det är en upplevelse att kunna ta kollektivtrafiken hela vägen till och från spåren. Jag tog trikken till Majorstuen, bytte till T-banan (kidsen hängde på perrongen med … bobbar! (Snow racers för er som inte förstår.) Bara i Oslo, gott folk, bara i Oslo.) och åkte upp till Frognersetern. Skidade till Ullevålsseteren och kom dit från fel håll mot vad jag hade tänkt mig… så det blev säkert en omväg. Sen autostrada ner till T-banan i Sognsvann. Fascinerande mycket folk ute i spåren, men uppenbarligen håller träningsfantomerna till nån annanstans för jag såg mest till familje- och turistklassen.

I morrn blir det förmodligen en vända till, tillsammans med några kollegor.

Tags: oslo

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment