Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Kreditkrisen över

november 30th, 2008 · No Comments ·

Jepp, ni läste det här först. Kreditkrisen är över, i alla fall min personliga. Förra veckan fick jag bankkonto och bankkort … och lön! Dels den här månadens lön och dels förra månadens innestående lön. Klang och jubeltid! Klangen dämpades långsamt i takt med att jag betalade räkningar och återförde skulder till mig själv, men känslan av att återigen ha lite pengar att röra sig med är god. Å andra sidan så kan man ju reflektera över det påtvingade köpstoppet som inte var dumt alls… jag får fundera över lite frivilliga sådana nån gång.

Idag gjorde jag en långpromenad till Bygdøy, halvön i Oslofjorden. Det är mysigt att kunna ta sig ut på landet, bara 15 minuters promenad bort. Jag knatade bort till museerna ute på spetsen och tog dels lite fina foton (du följer väl min flickr-stream?) och dels passade jag på att gå in på Kon-Tiki-museet. Det är ett härligt litet museum som verkligen väcker den nyfikna äventyrssugna lillpojken i kortbyxor i mig till liv! Hm… ut på äventyr, ja. Måste styras upp.

Just nu snurra Fryda Hyvönens senaste platta i min musikspelare. Bra. Mycket bra.

Tags: musik · oslo · pengar

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment