Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Helglugn

oktober 26th, 2008 · No Comments ·

Helgen har jag tillbringat mestadels inomhus, i nån slags försök att inte bli mer förkyld. Några höjdpunkter:

  • Jag såg filmen The Fall i bluray-kvalitet på min PS3a i helgen, efter rekommendation av M. En fantastiskt vacker film, inspelad på 26 platser. Ramhistorien är lite tunn, men på det stora taget, en väldigt bra film.
  • Upptäckte att det går att göra en så kallad Rydssköljning (efter toaletterna i studentkorridorerna) i min lägenhet. Bara att hiva ut dasspapper, handdukar och annat och därefter spraya på lämplig kemikalie och greppa duschslangen och gå lös över hela badrummet.
  • På söndagseftermiddagen knatar jag ut för att ta mig en kopp thé och läsa lite Richard Dawkings. Går exakt tjugo meter utanför porten och är sålunda framme. Lyxigt. Goda brownies har de också.

Tags: Uncategorized

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment