Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

På väg mot normalitet

oktober 15th, 2008 · No Comments ·

Sakta börjar livet i lägenheten sätta sig. Jag kan njuta av norsk tv på kvällarna. Igår kom jag hem från jobbet och insåg att jag hade diskad disk på diskbänken… men varför då? Av gammal vana hade jag handdiskat, trots att jag nu har lyxen diskmaskin. Så ikväll går första omgången i maskinen! För första gången sen jag flyttade hemifrån bor jag i en lägenhet med diskmaskin. Det känns nästan lite konstigt.

Jag har lyckats fixa kontrakt på el från elbolaget, och fick idag brev i postlådan. Som sagt… normalitet börjar infinna sig, ett normalitetssteg i taget.

Till helgen tar jag en hyrbil till Stockholm för att hämta det som blev kvar i vindsförrådet. Kläder, skor, skidor, elektronik, playstation, vandringskängor… allt det viktiga. Sen har jag flyttat på riktigt. Nu saknar jag bara skattekort, personnummer och ett norskt bankkonto. Det borde lösa sig snart, men sånt vet man aldrig hur lång tid det tar. Nåt som kan krångla lite är att jag nu flyttat mitt i processen. Som jag och Calle konstaterade – med en öppen och positiv attityd löser sig allting; definitivt inte precis som man planerat från början, men väldigt bra ändå.

Idag fick jag även post från Oliver, min systerson, som tackade för uppvaktning i samband med födelsedagen. Till helgen får jag lukta på babyhud igen :)

Snart hoppas jag kunna delge mina nya kontaktuppgifter så snart som Tele2 lyckas skicka BÅDE sim-kort OCH telefoner till kontoret. Det har visat sig vara väldigt trixigt.

Tags: familj · oslo

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment