Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Oschlo

augusti 20th, 2008 · 3 Comments ·

Ni har väl hört det redan, på avvägar. Men här kommer det, mer eller mindre officiellt: Jag kommer att gå över till den mörka sidan. Bli norrman. Bära lusekofta. Lyssna på Jan Teigen. 1a Oktober är inriktningsdatum för flytten, sen får vi se om det blir plus-minus några dagar.
Folk som vill besöka mig i Oschlo gör naturligtvis helt rätt i det, så fort jag skaffat lägenhet är ni välkomna! Och räkna med att jag åker hem till Sverige lite då och då… är det förresten någon som har behov att hyra en lägenhet i Sthlm i andra hand? :)

Tags: hemma · jobb · resor

3 responses so far ↓

 • Frau Hassmund // Aug 23, 2008 at 19:02

  Man får gratulera! Då lär du tjäna massvis med kosing. Har en gammal gymnasiekompis som just lämnat Oslo för 3 månader i Korea så då kan ju du avlösa henne. Hon jobbar på klassningssällskapet Det Norske Veritas.

  Vi får väl passa på att ha en ölbrödraträff i Linköping innan du sticker.

  Må väl.

  /Frau Hassmund

 • Alma // Aug 24, 2008 at 21:55

  Det är lite långt att dagspendla kust till kust, annars hade jag varit aspirant på lägenheten.

 • kaboing // Aug 25, 2008 at 19:45

  Hm… så mycket pengar vet jag inte om jag kommer att dra in med tanke på att jag ska betala hiskelig hyra i Oslo. Så snart jag hittar nånstans att bo… Men det verkar iaf som om jag har hittat en hyresgäst att flytta in här i Stockholm, så snart kan jag bocka av det från min lista (_naturligtvis_ har jag gjort en lista).

Leave a Comment