Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Måndag 21/7 – 2008

augusti 6th, 2008 · No Comments ·

Kall och fuktig natt på taket. Matlag, enkel frukost. Kosan mot Kampala, bussfärd igen. Varmt.
Lunch längs vägen, snabblagat (soppa + knäckebröd). Slappt i bussen, läsning.
Rullade in i Kampala, lika sunkigt som alla andra afrikanska huvudstäder. Rullade in på Red Chili Hideaway. Dusch, öl, vykort, sen gick vi på expedition neråt vägen. Vi insåg snart att det inte fanns så mycket att se längs med vägen, så vi gick in på en mack för att fråga efter en restaurang. Tjejen i kassan visste precis varifrån vi kom och pekade mot en restaurang tillbaka längs vägen förbi campen. Det visade sig vara ett trevligt ställe, vi käkade gott, spelade kort och biljard. En lokalbefolkning utmanade oss och piskade sen enkelt skiten ur oss.
Föregående inlägg Nästa inlägg

Tags: bergsgorillor 2008 · resor

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment