Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Bersgorillor med Rosa Bussarna

juni 8th, 2008 · 4 Comments ·

Förutom att försöka stå ut i värmen, anpassa livet efter fotbolls-em och annat viktigt så upptar tankarna nuförtiden mest på den kommande semestern – jag har bokat resan till Rwanda/Uganda och det blir bergsgorillor mer Rosa Bussarna! Viktiga punkter som vaccinationer, papptallrikarnas varande eller inte, pepp med Mathias och Victor, idogt studerande på wikipedia efter alla möjlig information, badshorts, minneskort, vätskeersättning och allt möjligt snurrar runt just nu. Det ska bli tooooookigt kul.
Förutom bergsgorillor blir det också ”vanlig” safari, schimpansflukt, rafting på Vita Nilen, folkmordsmemorials, bussliv, sova på tak under bar himmel, handdesinficering, tid för böcker, kortspel, fest och alles! Jawohl!
Framöver kan ni hitta allt relaterat till resan med kategorierna nedan.

Andra bloggar om: , , , ,

Tags: bergsgorillor 2008 · resor

4 responses so far ↓

 • Alma // Jun 13, 2008 at 23:49

  Oh, så fantastiskt roligt! Jag har nu på kort tid beskådat och varit inne i just Rosa Bussar, och även en ny variant – Rosa Jeep. Det måste vara ett tecken, jag ska också resa, så måste gudarna mena det. Hoppas på bilder efter hemkomsten! Försök fånga en apa. På bild alltså, tullen är så kinkig när det gäller pälsdjur.

 • kaboing // Jun 15, 2008 at 17:37

  Jajustja, du var i Kungsträdgården på resemässan? Vart ska du resa?

 • Alma // Jun 15, 2008 at 23:10

  Japp, men av en lycklig slump bara.

  Återstår att se vart resan bär, ut i Europa blir det iaf senare i sommar. Afrika skjuts på framtiden.

 • kaboing // Jun 16, 2008 at 21:35

  Nice! (uttrycket, inte staden. Eller?)

Leave a Comment