Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Aktiv helg

april 20th, 2008 · No Comments ·

I helgen har det varit fullt drag! Först var det fest hemma hos Mathias igår där det pimplades vattenmelonjuicedrinkar av oväntad styrka, käkades vidriga ostbollar och plinkades Guitar Hero.

Anders slaggade över hos mig och när vi vaknat tidigt av den härliga vårsolen så promenerade vi längs med Stockholms spegelblanka vatten till Armémuseum.  Det var några år sen sist jag var där och utställningarna imponerar fortfarande. Man lyckas hålla en ganska bra balans mellan vapenporr och krigets lidande utan att det blir för mycket av någondera.

När jag vinkat av Anders for jag hem med intentionen att putsa fönstren. Det dröjde iofs ända till kvällen innan jag fick tummen ur, men nu är det iaf gjort.

Tags: fest

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment