Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Jag, trendig

april 15th, 2008 · No Comments ·

Jepps. Det här inlägget skrivs på min nyinköpta Macbook (beg, förvisso). Jag måste nu flytta till söder, skaffa popfrilla och i största allmänhet hänga på mer caféer. Att jobba som it-konsult går nog inte heller för sig – jag får möjligtvis börja designa sajter i flash som blir omöjliga att navigera.

Jag har haft ett projekt igång i två veckor. Jag ville ha lite mer färg i min gullrankekolonn i hörnet, så jag köpte två brudorkidéer och kastade in i den övriga växtligheten. Försöker verkar vara misslyckat, orkidéerna verkar inte alls trivas med att ha rötterna hängande fritt i luften trots att jag sprayar dem med vatten varje dag. Jag tänkte ge det några veckor till, det kanske tar lite tid innan de börjar interagera med sitt nya värddjur (gullrankan, inte jag).

Tags: hemma · prylar

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment