Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Återvinningsbryderier

april 6th, 2008 · 3 Comments ·

Jag gick plikttroget och äktsvenskt för att returnera några veckors DN till pappersåtervinningen nyss. Det brukar i allmänhet vara lite småskräpigt runt containrarna och ibland är de fulla och då ställer folk sina papperskassar runt omkring, för att markera nån slags civilt uppror samtidigt som man vill göra rätt för sig. Jag har nog aldrig sett att det varit fullt i metallförpackningsåtervinningscontainern, men idag hade nån lämnat ett föremål utanför, eftersom det inte gick in i inkastet. En geringssåg. Wtf? Sen när återvinner man geringssågar? Och, ärligt talat, hade inte en händig person tagit geringssågen och vidgat öppningen?

Tags: joråsåatt · miljö

3 responses so far ↓

 • Alma // Apr 12, 2008 at 12:31

  Äktsvenskt, det lindar sig fint runt tungan.

  Alltid kul att se bloggen vakna till mellan varven av ide, nu kanske jag inte längre är någon att kommentera det men man kan iaf få önska sig uppdateringar oftare. Du ligger på listan över bloggar jag dagligen surfar förbi, och några korta meningar kan göra underverk en tråkig dag. Själv har jag en vecka att hämta ikapp, det känns segt men ska göras nu i helgen.

  Ha ett trevligt kalas nästa vecka! Jag täcker in slätten och representerar Ölbrödrasamfundet där.

 • Jonas // Apr 15, 2008 at 22:12

  Ach, det är så mycket som ska göras; locket ska läggas på brunnen….
  Det är kul att du tittar förbi och kommenterar, det ökar mitt dåliga samvete och leder kanske till fler uppdateringar… :)

 • norbybo // Apr 15, 2008 at 22:22

  Haha, ja det kan man verkligen fråga sig!

Leave a Comment