Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Vardagsrum Makeover, Part II

november 18th, 2007 · 1 Comment ·

Ha! Del två av transformationen av mitt vardagsrum inleddes idag. Brorsan var på besök i torsdags och kläckte idén att jag kunde flytta min hemmabiostärkare till ett bättre ställe, för att kunna kasta ur tv-bänken, sätta upp tvn på väggen och vinna nån värdefull kvadratmeter golvyta (och därmed några kubikmeter volym…). Det geniala förslaget var att ställa stärkaren under soffan, så idag började jag rycka i kablar, dona, fixa, dammsuga gammalt äckel, rota fram nya kablar ur pandoras ask under sängen och slutligen kunde jag trycka igång det nygamla systemet. Och allt funkade! Tur man har en ohemul mängd kablage hemma att laborera med. Så nu står stärkaren under soffan. Fjärrkontrollen funkar genom sofftyget (om man är närmare än en meter, vilket man brukar vara i titt-läge) och nu är tv-bänken i princip tom och funkar bara som hållare åt tvn. Gött, gött.

Tags: prylar

1 response so far ↓

Leave a Comment