Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Vardagsrum Makeover

november 13th, 2007 · 2 Comments ·

SoffaPå kort tid har mitt vardagsrum transformerats. I varje fall lite. Först hittade jag ett soffbord på Hantverkarnas hus. Jag har de senaste 1½ åren tänkt gå in i affären men aldrig kommit mig för. Och så, för några helger sen tog jag mod till mig, och där stod mitt soffbord. Efter lite velande över monetära aspekter slog jag till och i torsdags levererades det hem.

Idag kom dessutom nya sofföverdrag från Bemz, så nu är hela den delen av vardagsrummet omgjort. Inte heller det billigt, men sjukt snyggt blev det! På bilden är soffan lite ljus jämfört med verkligheten, men om du sänker ljusintensiteten på skärmen och kisar ser du exakt hur det är. Joråsåatt.

Jag kan också passa på att tipsa om en underhållande blog: Ikea Hacker.

Tags: prylar

2 responses so far ↓

  • Alma // Nov 13, 2007 at 23:57

    Det krävde stöd av vännerna för att våga gå in tror jag – kul att se att det blev så snyggt på plats!

  • Helena // Nov 16, 2007 at 20:22

    Vad fint det blev! Kul att du lyssnade på våra råd om att köpa bordet. Det kan vara värt en slant att ha ett fint bord och det håller ju förhoppningsvis länge.

Leave a Comment