Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Lycka

augusti 26th, 2007 · No Comments ·

Det sägs att ”kemisk lycka är den bästa lyckan”. Det ligger förvisso mycket i det, men det går också utmärkt att köpa sig till lycka. Det har jag gjort – nu är suktandet över och det står ett skinande blankt PS3 i mitt vardagsrum. Mathias agerade utmärkt stöd och fick mig att spendera ytterligare mer pengar än vad jag tänkte – precis vad man behöver av en kompis. Lycka.

Vi tillbringade lördagsnatten med att klämma, beundra och spela – buggy-sladdande, helikopernedskjutande och allmänt röjandes. Underbart. För att få till det optimala spelande möblerade vi om en smula – soffbordet fick vika hädan och soffan ställdes på perfekt avstånd om två meter från tvn , precis så att man blev sjösjuk av spelen men utan att se några pixlar. Lycka.

Tags: prylar

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment