Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Fukt och mögel

maj 31st, 2007 · No Comments ·

DN rapporterar idag att det möglas friskt i svenska badrum. Jag är inte så förvånad efter att ha besökt vänner på T1-området i Linköping och sett kvaliteten på badrumsbyggena (90-talet) där. I en lägenhet rasade i princip en kakelvägg ner i backen i ett sjok. I en annan kan jag knacka på kaklet och höra hur var fjärde platta sitter löst och bara väntar på att lossna. Och i en tredje upptäcktes det vid en renovering av arbetsrummet att väggen mot badrummet var luden av mögel och nu stundar en rejäl renovering av den lägenheten. Mumma. Nu väntar jag bara på att någon mögelkänslig vän ska komma och känna konstiga dofter i mitt badrum (nej, inte såna dofter!).

Tags: media

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment