Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Söndagsfilosofi

mars 13th, 2011 · No Comments ·

Ligger i soffan (den magnifika) och fluktar på BBC-dvd om Wild Africa, avsnittet om berg. Jag fluktar med tudelad känsla, dels ett enormt ressug och dels en besvikelse över att bildkvaliteten är så risig. Jag måste på safari igen. Det är ett löfte. I väntan på safari så lär jag och Anna boka resa till pinkåterträffen i Tiveden i veckan – det lär i och för sig inte minska ressuget … Just nu ser jag rävliknande etiopiska vargar krypsmyga sig på söta råttor.
Idag ägnade vi oss åt att vara trötta efter en trevlig inflyttningsfest, putsat fönster och planterat om krukväxter, fipplat med belysning och spelat spel. Ganska skönt måste jag säga.
Snart kommer ett halvårs arbete på jobbet att bli produktionssatt – och det kommer att bli fruktansvärt bra. Releasen tror jag kommer att kvala in på topp-tre-listan över produktioner som jag är mest stolt över att ha jobbat med. Vill man prova betan är det bara att höra av sig. Jag ser fram mot att få till jobbet i morgon och fortsätta jobbet med att fixa några irriterande buggar. Gött!

Tags: Uncategorized

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment