Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Rapport från soffan

februari 18th, 2010 · 1 Comment ·

Har idag varit hemma från jobbet med snor i bihålor, bihjärnan och binjurarna. Jag säger som brorsan; snor är bara intelligens som lämnar hjärnan. Åkte till jobbet som vanligt i morse men insåg efter en kvart att jag inte var i toppform idag. Inte ens i halvform. Så jag tog bussen hem igen. Landade i sängen. Tog mig därifrån vidare till soffan. Och sen blev jag kvar. Och där är jag fortfarande.

Rapport från lägenhetsen – lägenheten är såld, jag håller på att styra upp betalningen av Filmstaden för att kunna tillträda 1 mars. Och det ser bra ut. Inflytt första veckan i mars?

Planerar nån slags 60-årsfest/inflyttningsfest tillsammans med M, vilket är klurigare än man kan tro, ety M befinner sig i Filippinerna. Hårt liv för honom – jag har fått lyriska rapporter om sugergoda mangosar. Gedigen tidsskillnad. Förslag på tema på fest? Tentativt datum första påskfria helgen efter fastan.

Tags: Uncategorized

1 response so far ↓

Leave a Comment