Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Dekad-ens

januari 1st, 2010 · 2 Comments ·

Nytt decennium, nytt år, nya mål! Tjugotio ligger väldigt bra i munnen – känns bra.

Under nyårsfesten diskuterade/planerade/svamlade vi kring målbild tjugotjugo – vad har vi gjort om tio år? Vi enades allihop om att vi skulle ha bytt job, och sen gick spåren åt olika håll.

För egen del förde jag upp tre punkter: miljonär innan trettio, köra från cape to cape i Land Rover samt driva vandrarhem vid Siljan och/eller Zanzibar. Långtifrån enkelt men inga omöjligheter, något av det. Om det är någon som anmäler sig frivillig till något av projekten så går det förstås alldeles utmärkt.

Vad hände under det gångna decenniet då? Tja, en del, förstås. 10 år är en stund. Med en tveksamt delvis kronologisk ordning:

Lumpen, flytt till Linköping, högskolestudier, studentliv, flytt inom Linköping, Afrikaresor, lärt mig dricka kaffe och sprit, Hattrick, flytt till Stockholm, flytt till Oslo, flytt tillbaka till Stockholm, byggt djungel, fotograferat djungel, konsultat, besökt konsulat, lärt mig spela dragspel, blivit Onkel x 4, åkt Vasalopp x 2, inte funnit den stora kärleken, blivit internetberoende, varit ytterst nära att få yttra frasen ”Have your people call my people”, inte förstått storheten i Rocky Horror, gjort ett fåfängt försök att lära mig spanska, hittat ett sykt lätt löpsteg.

Tags: Uncategorized

2 responses so far ↓

  • Fru Hassmund // Jan 2, 2010 at 9:00

    Tack för senast! Det var en trevlig nyårsfest.

    Hör av dig om du behöver någon som tar hand om turisterna uppe i Dalarna. Zanzibar är lite för långt bort för min smak och jag förstår inte språket.

  • Ett vykort förpliktigar // Jan 11, 2011 at 22:20

    […] vi börjar med att titta på förra årets decennie-retrospekt så ser jag omedelbart att det finns några uppdateringar att göra. Det har tillkommit ett […]

Leave a Comment