Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Jakten

november 15th, 2009 · No Comments ·

När jag bodde i Oslo och närmade mig hemresa var jag inte alls sugen på min gamla lägenhet på Kungsholmen. I min mentala värld var den liten, hade konstig planlösning och var svårmöblerad. Direkt när jag kom hem började jag kolla på Hemnet, gick på en visning (där lägenheten blev svindyr) och var väldigt aktiv i min mentala bortflytt. Samtidigt insåg jag att det kunde ta tid och att det därför var värt att lägga lite tid och energi på nuvarande haket.

Sagt och gjort, jag slumpade bort min gamla Höjden-fåtölj och min gamla ikeakontorsstol. Jag la ut min sista kvarvarande billybokhylla på blocket enligt principen: lika bra att göra sig av med den direkt innan jag fyllt den med prylar, för att se om jag faktiskt behöver en bokhylla till. Svaret har visat sig vara: jag behöver en bokhylla till. Nåja.

Så vad har då hänt med den mentala flyttstatusen? Tja, jag har börjat trivas ordentligt här hemma. Skaffade lite ny belysning, ordnade nya soffkuddar och pläd (jag ville ha ärtgröna kuddar, men hittade bara såna för 350 spänn stycket. Mossgröna däremot, hittades för 50 spänn. Det blev mossgrönt). Så nu slösurfar jag mest på hemnet, inte lika intensivt som jag borde. Men å andra sidan, nu såg jag att det dykt upp en lägenhet som ser intressant ut. Visning till helgen?

Tags: hemma

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment