Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Tankar från ett flygplan

augusti 28th, 2009 · No Comments ·

Jag är sugen på att skriva något, men jag vet inte om jag har en historia att berätta. Kanske borde jag skriva agilt, klottra ner ord och meningar utan att fokusera på helheten. Det går att ordna senare.

Skojigt att touchen har svårt att hinna med att spela musik och hantera anteckningarna.

Jag letar fortfarande efter något att fokusera på i tillvaron. Det är svårt att hitta något mr man inte vet vad man söker. Kanske letar jag inte tillräckligt mycket. Lätt att bli bekväm i det jag redan har.

Mina vänner vet att jag alltid letar nya saker, rastlöst.

Ockå ett ställe att bli filosofisk – i ett trångt säte i en 25 år gammal MD-82. Eller kanske -81.

I morgon är det dags att återuppta den gamla traditionen med lördagsfika med M. Det har jag saknat, mycket.

Tags: Uncategorized

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment