Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

En homage

augusti 26th, 2009 · 4 Comments ·

Dagens inlägg är en homage till Alma, med några få meningar skamlöst men kärleksfullt kopierade från hennes blogg som beskriver min egen vardag för tillfället.

Lider för närvarande av dimmigt huvud till följd av alldeles för få sovna timmar per natt. Kunde jag skulle jag hänga upp en hängmatta utomhus och sova under myggnät, det kallar jag kvalitetssömn det.
Finns inget mer att tillägga. För stunden.

Tags: Uncategorized

4 responses so far ↓

 • Alma // Aug 26, 2009 at 21:43

  Ah, snyggt collage! Intressant grepp förresten, lite som att twittra och med få meningar om än lånade beskriva sin situation. Just ur min gryta av jämmer över trötthet kan man ju också ösa i oändlighet….

 • Jonas // Aug 26, 2009 at 21:56

  :) Hade nån slags idé att göra en längre text, men jag gjorde det svårt för mig eftersom jag bara ville ha hela meningar. Får göra ett nytt försök om några år, när det finns fler visdomar att kopiera.

 • Alma // Aug 27, 2009 at 21:28

  Några år – hur glest tycker du att visdomarna duggar egentligen??

 • Jonas // Aug 28, 2009 at 23:33

  Åh, jag vill skriva den stora amerikanska romanen med dina meningar. Då vill jag ha ett stort underlag att välja från.

Leave a Comment