Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Veckosummering

december 11th, 2008 · No Comments ·

Pft. Det har en del sen sist.

Jag var i Stockholm för julfest med jobbet förra fredagen. Sekttema. Kåpor. Maskor. Fackeltåg. Lots of fun. Sen natt. Tidig morgon, plankade på tunnelbanan (inga svenska pengar…) och tåget ner till Linköping. Där träffade jag kårridårsgänget, bakade ånyo ett konstigt pepparkaksprojekt i form av en husvagn/tittskåp. Till Stockholm igen på söndagen, fikade med Sandra på stationen och diskuterade deckare, sen vidare till Arlanda och Gardermoen för att hälsas välkommen hem igen av 11 gradig kyla.

I måndags var det dags för den första lektionen i norska hos Folkeuniversitet i en specialkurs för oss Netlightare och några från AcademicWork. Det var fruktansvärt roligt och vi insåg att det verkligen är två helt olika språk och att det nästan är svårare att lära sig riktig norska när man kan svenska i grunden.
Tisdagskvällen bjöd på traditionellt veckomöte, något otraditionellt hemma hos mig. Men, det fanns en rimlig förklaring. Vi skulle baka lussekatter och kristyra pepparkakor för lussefikan hos våra kunder. Tyvärr misslyckades vi rätt grovt med den del av lussekatterna som inte alls ville jäsa, så det blev returmatch på onsdagskvällen med en rejäl revansch. Katterna blev kalasgoda! På onsdagen på väg till en kund passerade vi Rådhuset här i Oslo, samtidigt som herr Ahtisaari fick sitt fredspris innanför tegelväggarna. Så nära har jag inte varit ett Nobelpris förut!

I helgen gör jag comeback i Stockholm för att vara med om dopet av min systerson Oliver. Det ska bli väldigt kul att träffa alla igen!

Tags: familj · fest · oslo · resor

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment