Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Livet rullar på

augusti 25th, 2008 · 2 Comments ·

Håhum, det hundrade inlägget på bloggen. Nåja.

Veckan som gick var osedvanligt fullspäckad. I måndags försökte jag och M styra upp en AW, men jag insåg snabbt att tisdagen var bokad, onsdagen var bokad, torsdagen var tvättkväll och fredagen försvann nånstans i kalendern också… ”lyckligtvis” blev M sjuk under veckan så ingen av oss behövde ha dåligt samvete över att inte ha tid att träffas… men det blev iaf en fika på lördagen, och en traditionsenlig (det är åtminstone tredje gången) runda över Barnhusbron, Tegnérlunden, Game Shop, Drottninggatan och stan i största allmänhet.
På eftermiddagen hade jag bestämt mig för att försöka hitta lite Norge-reseguider och ramlade in på Akademibokhandeln, hittade en Lonely Planet Norway och försjönk sedan framför pockethyllorna, precis som vanligt. Jag lyckades hålla mig i skinnet och gick därifrån med bara fem nya böcker…
Sen bar det ut till Frösunda och systerns familj. Jag hade egentligen inte tänkt stanna så länge, men blev övertalad att hänga kvar under kvällen också. Plinkade lite piano, åt lite gott, samtalade (ah, så vuxet ord) och så hade jag Oliver sovandes på min mage i en och en halv timme. Mysigt!

Tags: böcker · familj

2 responses so far ↓

Leave a Comment