Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Onsdag 9/7 – 2008

augusti 5th, 2008 · No Comments ·

Mathias möter hemma hos mig vid lunch och sen gör vi de sista ärendena på stan, lunchar, äter glass på Kungsholms Glassfabrik och köper svalkande folköl på 7-11. Vi möter Victor på Centralen och tar Arlanda Express utåt. Vi börjar omedelbart kontrollera varandras resfeber.
Ute på Arlanda tar nåt snabbt på McDonalds och sen möter vi upp vid Forex. Där står redan en hop Rosa Bussare och snart får vi biljetter. Vi unga killar får också en specialtilldelning i form av tre lådor med servopump, fruktsoppor och första förbandskit.
I kön till incheckningen börjar namnpresentationerna och det sociala minglet kan börja.
Vi har gott om tid och i väntan på flighten så vi hinner småprata med andra resenärer. Det är många som är resejunkies.
Flighten mellanlandar i Rom; på väg dit får jag en hel rad för mig själv och hinner powersova lite. Ethiopian har riktigt skabbiga flygplan, delar sitter löst och inredningen mycket sliten. I Rom fylls sedan planet, mycket handbagage. En snubbe släpade ombord tre väskor… Jag omplacerades bredvid en nunna som hade uppenbara problem med teknikaliteter, typ brickan i armstödet.
Sov dåligt hela vägen till Addis Abeba.
Nästa inlägg

Tags: bergsgorillor 2008 · resor

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment