Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

En helt vanlig måndag

juni 26th, 2007 · 2 Comments ·

Magnus mailade after work-gänget i går. Nyligen hemkommen från Saudiarabien och torkan/torken tyckte han absolut att det var dags för att ta en öl efter jobbet. Det tyckte alla andra också. Så efter femsnåret så möttes vi upp på standardstället Balthazar, tog en för-öl medan vi väntade in alla och uppdaterade oss på läget. Martin annonserade sin 28-årsdag vilket vi skålade för i god ordning.

Vi försökte få tag på nåt matställe i solen, runt Medborgarplatsen, men insåg snart att det var fruktlöst. Vi gick till 54:an på hörnet och bad att få ett bord inomhus, fast vid de öppna tag-till-golv-fönstren. Så nära uteplats man kan komma. En bit in i ätandet ville Stefan utbringa en skål  – nyförlovad, minsann! Och P-O kunde ju inte vara sämre utan annonserade också en förlovning (inte med Stefan, juh)! Stackars Martins födelsedag var helt plötsligt nedpetad från förstaplatsen på festlistan. Efter en stund dök även Monika och Kajsa upp och vi avslutade kvällen med en flaska Champagne – ska det firas så ska det firas.

En helt vanlig måndag, alltså.

Tisdagen, däremot, tarvade sovmorgon.

Tags: fest

2 responses so far ↓

  • Mot landet! // Jul 14, 2007 at 9:34

    […] förra after-worken snackade vi om att det vore gott att ta en helg på Manges föräldrars lantställe i slutet på […]

  • Nära-döden-upplevelse i Tranås // Jul 29, 2007 at 21:38

    […] lyckligtvis vara så att hon jobbar på HiQ i Stockholm tillsammans med en trave människor i min bekantskapskrets. Från deras snack om våra påhitt har hon snappat upp mitt namn (det är ju inte så vanligt […]

Leave a Comment