Tig och lid!

Tig och lid! header image 2

Rapport från Växjö

juni 4th, 2007 · 1 Comment ·

Igår kom jag hem från bröllopshelgen i Växjö, trött, belåten och en vinpava rikare. Johan och Birgitta, numera familjen Adell, hade en vacker cermoni i S:t Sigfrids kapell med fantastisk sång (Eva Cassidy-version av Stings ”Fields of Gold”). Råflyt med vädret, bröllopsfesten ägde rum i Kronobergs slottsruin ute i en sjö. Toastmasteruppgifterna funkade enligt plan – den plan som skrevs ner på baksidan av festprogrammet några timmar innan evenemanget. När vi avslutat den organiserade sittningen kunde vi välförtjänt ta några omtag på avecen.

All in all, jag hade grymt kul. Nu ska den svarta kostymen få en välförtjänt kemning.

Tags: resor

1 response so far ↓

  • Konstiga vykort // Jul 25, 2007 at 19:02

    […] vykortsskrivande till de kvar på hemmaplan. Speciellt drabbade har våra gemensamma vänner Johan & Birgitta varit. När vi var på Borneo tog vi ett vykort, tre pennor och skrev varsitt ord i tur och ordning […]

Leave a Comment